S*Racer Donnans Cornish rex


Startsida
Racer Donnans

Katter
Vår adressida
Snöskoter
(länken fungerar ej)
Blandade länkar




 


Evita

Dina och Donna solar på balkongen.

Vårt nya underverk

Vår saknade Donna framför öppna spisen.
 ElvisCandyBadkar

Hos oss finns för nuvarande tre rexar. Goldens Donna född 1995-05-23 vår första blev tyvärr sjuk i cancer och gick bort i höstas. Vi har en av Elvis och Donnas ungar Racer Donnans Candy född 1999-09-03. När Candy tillsammans med Bimsies Archimedez tas Goude fick sin första kull (av två tillsammans med Archie) behöll vi en av de oemotståndliga små underverken, Racer Donnans Evita född 030713. Hon fick tillsammans med Silkwaves Tic Tac en kull på tre varav en härlig tös som heter Racer Donnans Gorgeous Anastacia som vi också beslöt behålla. Stacie blev BOX vuxen i Östersund våren -06 samt tog titeln Champion samt första certet mot IC i Molde i augusti -06. Sommaren -07 tog hon titeln GIC och har ett cert på väg mot Europa. Under 07 har hon tagit tre NOM (varav ett i Norge) och tre BIV (varav ett i Norge)
Evita fick 070513 sin andra kull, då med Goldens Aro Aro. Det blev fem raringar.
En har jag sparat på halvfoder och det är Harnomy, en söt maskad ung dam.
Hennes bror Racer Donnans Heman har jag också del i ännu han bor hos min systerdotter.
Vår före detta avelshane Vågen´s Elvis Presley 1998-03-15 blev hastigt sjuk och var tvungen att få somna in 2002-06-11.

Donna har haft två kullar. Tre underbara ungar blev det första gången. Två pojkar och en dotter. Deras far är vågens Bond. Donna fick sin sista kull 3/9-99. Fem underbara små troll blev det den gången. Dottern Adina 1997-05-13 från första kullen behöll vi men hon kom på kant med övriga katter och spenderade mer och mer tid ensam i tvättstugan. Hon fick därför flytta till en kompis till mig som hon tycker mycket om.  Hon har det finfint där och får numera sällskap av Stacies bror Tjorven. Nu är hon sig själv igen vilket är underbart att se. Dina älskar att ligga på rygg i knät för att bli kliad på magen. Hon fick en kull med Elvis den 4/6-99, tre gullungar blev det som alla har fina bra hem. En av dem Racer Donnans Bella Notte satte vi på foder, hon fick en kull på sex sötnosar och därefter övergick hon i fodervärdens äga. Hon bor hon i Karlstad.

Candys kattungar från hennes första kull kan ni se på Candys kattungesida.

 

  Jag med Elvis, Dina och Donna.

 

 

 

 I minnet!

Vår älskade Elvis blev hastigt sjuk och vi var tvungna att ta ner honom den 11/6-02. Elvis blev bästa korthårskattunge båda dagarna i Trondheim i augusti -98 samt BIV i Stockholm i Januari -99 . Han tog två cert i Stockholm 8/5 och 9/5 samt blev champion och tog sitt första CACIB i Örnsköldsvik 22/5-23/5. Han hann bli Internationell Champion innan han kastrerades inför vår första dotters födelse. Därefter hann han ta tilteln premier och ett cert på väg vidare innan han blev sjuk. Alla som kände honom förstår vilket tomrum han lämnat efter sig. Han finns för alltid i våra hjärtan.
Vila i frid!

Fler fina bilder på våra katter.
 

Home Page| Racer Donnans | Macintosh | Katter| Vår adressida | Snöskoter | Blandade länkar

Ingela Hyttsen Schultz
Date last modified: 08-02-03
ICQ
129 08 551

Copyright © 1998